Manhattan Gel Eyeliner – туш гел за очи

360.00 ден

Гел туш на Mаnhattan е квалитетна високо пигментирана со интензивна црна боја, гел текстура. Прецизна апликација со посебен тенок апликатот-четка која на врвот е искривена. Водоотпорна формула која го прави отпорен на размачкување, така е долготраен во текот на цел ден. Паковањето е мала стаклена тегличка со врвен квалитет.

Категории: , , Ознака:

Description

Високо пигментирана со интензивна црна боја, гел текстура. Прецизна апликација со посебен тенок апликатот-четка која на врвот е искривена. Водоотпорна формула која го прави отпорен на размачкување, така е долготраен во текот на цел ден. Паковањето е мала стаклена тегличка со врвен квалитет.

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Manhattan Gel Eyeliner - туш гел за очи

360.00 ден