Bell автоматски молив за oчи Precision Stay On

160.00 ден

Eye Pencil Precision Stay On долготраен автоматски молив за очи совршен и лесен за примена. Обезбедуват еластичност, прецизност и необично долготраен ефект и издржливост. Содржи ланолин и растителни восоци кои се грижат за деликатна кожа на пределот околу очите.

Исчисти
SKU: N/A Категорија: Ознака:

Description

Долготраен молив за очи што е совршен и лесен за примена. Обезбедуват еластичност, прецизност и необично долготраен ефект и издржливост. Содржи ланолин и растителни восоци кои се грижат за деликатна кожа на пределот околу очите.

Brand

BELL Cosmetics

Дополнителни Информации

Нијанса

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 010

Bell автоматски молив за oчи Precision Stay On

Select Options
Исчисти