Bell молив за усни Precision Stay On

160.00 ден

Precision Stay On е долготраен автоматски молив за усни.

Дали сакате молив што е совршен и лесен за примена?
Полимерите во формулата обезбедуваат еластичност на моливот, обезбедувајќи прецизност и необично траен ефект и издржливост.
Содржи ланолин и растителни восоци кои се грижат за деликатна кожа на усните.

Исчисти
SKU: N/A Категорија: Ознака:

Description

Дали сакате молив што е совршен и лесен за примена?
Полимерите во формулите обезбедуваат еластичност на моливот, обезбедувајќи прецизност и необично траен ефект и издржливост.
Содржи ланолин и растителни восоци кои се грижат за деликатна кожа на усните.

Brand

BELL Cosmetics

Дополнителни Информации

Нијанса

04, 07, 08, 09, 010

Bell молив за усни Precision Stay On

Select Options
Исчисти