Manhattan автоматски молив за усни X-treme Last

Original price was: 235.00 ден.Current price is: 195.00 ден.

-17% Off

Автоматски молив за усни X-Treme на Менхетен секогаш е подготвен да ви помогне каде и да сте. Без острење, благодарение на неговата мека текстура, многу е лесен за нанесување, овозможува трајна контура на усните.

SKU: Не е достапно Категорија Ознака:

Description

Автоматски молив за усни X-Treme на Менхетен секогаш е подготвен да ви помогне каде и да сте. Без острење, благодарение на неговата мека текстура, многу е лесен за нанесување, овозможува трајна контура на усните. За да направите совршена контура на усните,
започнете да аплицирате од аголот на усната до центарот, потоа од другиот агол повторно кон центарот на усните.
За подолготраен ефект и позаситена боја, по користење на моливот, нанесете сјај или кармин на Менхетен.

Дополнителни информации

Нијанса

44N, 45M, 46N, 58M, 57N, 59G, 56S, 59Y

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Manhattan автоматски молив за усни X-treme Last

Select Options