Manhattan база за течна пудра Perfect & Protect Primer

330.00 ден

-20% Попуст

База за течна пудра го израмнува тенот, заштитува и перфектно ја измазнува кожата. Создава заштитен слој кој штити од УВ зраци и замрсување на кожата, има анти стрес ефект.

Исчисти
SKU: N/A Категорија: Ознака:

Description

База за течна пудра го израмнува тенот, заштитува и перфектно ја измазнува кожата. Создава заштитен слој од УВ зраци, штити од замрсување, има анти стрес ефект. Се користи пред нанесување на течна пудра за мазна основа за лесно и рамномерно нанесување на течната пудра и долготраен отпорен тен. Може да се користи и самостално за сјаен тен заштитен од замрсување.

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Дополнителни Информации

Нијанса

001 – Transparent

Manhattan база за течна пудра Perfect & Protect Primer

Select Options
Исчисти