Manhattan маскара Supercurler Volume & Curl 24h

525.00 ден

Нема залиха

Маскара за волумен и извиткани трепки. Има 24-часовно дејство, благодарение на специјалната формула за волумен со ефект на извиткување.
Четката за нанесување на маскарата е извиткана и ја обвиткува секоја трепка, дури и најмалите и тешко достапни.

Нема на залиха

Категорија: Ознака:

Description

Доколку сакате да имате истовремено волуменско истакнати и извиткани трепки, маскарата Supercurler Volume & Curl Mascara 24h од Manhattan е вашето решение. Има 24-часовно дејство, благодарение на специјалната формула за волумен со ефект на извиткување. Четката за нанесување на маскарата е исто така извиткана и ја обвиткува секоја трепка, дури и најмалите и тешко достапни. Може да се користи самостојно или како покривна маскара (нанесена врз друга маскара).        Со оваа маскара ќе постигнете драматичен и заводлив поглед.
Начин на користење:
Нанесете ја маскарата на трепките, почнувајќи од корените до врвовите, на нивната внатрешна страна.
Нанесете во една или две слоја, во зависност од посакуваниот резултат.

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Manhattan маскара Supercurler Volume & Curl 24h

525.00 ден

Нема на залиха