Manhattan маскара Supreme Lash Volume Colourist

525.00 ден

Нема залиха

Маскара со патентирана формула со ефект на постепено нијансирање на трепките, за комплетно подолги трепки со интензивна црна боја.

Нема на залиха

Категорија: Ознака:

Description

Маскара со патентирана формула со ефект на постепено нијансирање на трепките, за комплетно подолги трепки со интензивна црна боја. Со комплексот за нијансирање на трепките се постигнува потемни трепки со секоја апликација. Прецизната четка ја фака секоја трепка. Лесно се отстранува со обична течност за вадење на шминка. Дерматолошки  и офталмолошки тестирано. Погодна за лица со чувствителни очи и контактни леќи. Испитано врз основа на студија на потрошувачи, од 155 жени, на возраст од 18 – 35 години.

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Manhattan маскара Supreme Lash Volume Colourist

525.00 ден

Нема на залиха