Manhattan сјај за усни Endless Stay

275.00 ден

-15% Попуст

Сјајот за усни Endless Stay на Менхетен добивате долготраен сјај со интензивна заситена боја. Со лесна течна формула без лепење на усните. Лесно се отстранува со маслено средство за вадење на шминка.

Исчисти
SKU: N/A Категорија: Ознака:

Description

Долготраен сјај • Лесна течна формула • Богата интензивна боја • Нема лепење на усните • Лесно се отстранува со маслено средство за вадење на шминка.

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Дополнителни Информации

Нијанса

64M, 93C, 94R, 94X

Manhattan сјај за усни Endless Stay

Select Options
Исчисти