Manhattan сјај за усни со вкус Sweet & Tasty

250.00 ден

Сјај за усни со вкус Sweet & Tasty на Менхетен за неодоливо заводливи усни.
Шајмеринг сјај за усни со вкус.

Исчисти
SKU: N/A Категорија: Ознака:

Description

Сјај за усни со вкус Sweet & Tasty на Менхетен за неодоливо заводливи усни.
Шајмеринг сјај за усни со вкус.

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Дополнителни Информации

Нијанса

56I

Manhattan сјај за усни со вкус Sweet & Tasty

Select Options
Исчисти