Manhattan туш за очи Wonder Wing Eyeliner & Stamp

480.00 ден

Туш за очи со специјално дизајниран апликатор – печат, кој ви обезбедува прецизно нанесување на симетрични линии. Апликаторот има остар врв, за оптимална контрола при исцртување на контурите на очите. Едната страна е закосена и делува како печат за нанесување криви во надворешниот агол на окото. Овој туш за очи има интензивна црна боја и долготрајна формула, отпорна на размачкување.

Категорија: Ознака:

Description

Уморни од искривени и несиметрично нанесени линии на очите?
Manhatten има решение за вас – Wonder Wing. Овој туш за очи има специјално дизајниран апликатор – печат, кој ви обезбедува прецизно нанесување на симетрични линии.
Апликаторот има остар врв, за оптимална контрола при исцртување на контурите на очите. Едната страна е закосена и делува како печат за нанесување криви во
надворешниот агол на окото. Со Wonder Wing тушот ќе уживате во беспрекорен изглед, секој пат. Овој туш за очи има интензивна црна боја и долготрајна формула, отпорна на размачкување.
Исклучителен изглед и ефект на “мачкасто око” – со само едно движење!
Начин на употреба:
Исцртајте ја линијата за очи по должината на работ на трепките.
Ставете го печатот во надворешниот агол на окото за да направите беспрекорна линија.
Нанесете маскара на трепките за да го комплетирате вашиот изглед.

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Manhattan туш за очи Wonder Wing Eyeliner & Stamp

480.00 ден