Salamander White Liquid Средство за одржување на изработки од бела мазна кожа – 75 мл

204.00 ден

Нема залиха

Функција: Средство за одржување на производи од бела мазна кожа. Се користи само за производи од бела мазна кожа (чевли, патики, чизми, чанти и др. со бела боја). Ја обојува кожата со бела боја интензивно и рамномерно.
Протресете го шишето добро пред употреба. Притиснете го сунѓерчето за кратко на кожата и рамномерно нанесете го производот. Оставете да се исуши, потоа исполирајте со мека крпа.

Нема на залиха

Description

Функција: Средство за одржување на производи од бела мазна кожа. Се користи само за производи од бела мазна кожа (чевли, патики, чизми, чанти и др. со бела боја). Ја обојува кожата со бела боја интензивно и рамномерно.
Протресете го шишето добро пред употреба. Притиснете го сунѓерчето за кратко на кожата и рамномерно нанесете го производот. Оставете да се исуши, потоа исполирајте со мека крпа.

Brand

SALAMANDER

Salamander White Liquid Средство за одржување на изработки од бела мазна кожа - 75 мл

204.00 ден

Нема на залиха