Woly Protector Waterproof 3×3 – спреј за заштита од вода 300мл

290.00 ден

Нема залиха

Спреј со уникатната, високо ефективна формула која одбива влага и дожд, како и снег и кал. Без хемикалии PFOA/PFOS. Woly Protector Spray е една од најпродаваните продукти на Woly, благодарение на неговата лесна примена и неверојатни резултати. Се користи за сите типови кожа, текстил и синтетички материјали.
Не одговара да се користи на лакирана кожа и метал.
Користење: Спрејот секогаш користете го на отворени и добро проветрени места! Пред употреба спрејот треба убаво да се протресе, Површината на која ќе се користи треба да е чиста и сува, за таа цел со четка или крпа отстранете ја нечистотијата (прашина, кал), потоа прскајте рамномерно од растојание од 20см. Почекајте да исуши 15 минути, пред изложување на вода. Постапката по потреба може да се повтори, кога изложеноста на вода е поголема.

Нема на залиха

Description

Спреј со уникатната, високо ефективна формула која одбива влага и дожд, како и снег и кал. Без хемикалии PFOA/PFOS. Woly Protector Spray е една од најпродаваните продукти на Woly, благодарение на неговата лесна примена и неверојатни резултати. Се користи за сите типови кожа, текстил и синтетички материјали.
Не одговара да се користи на лакирана кожа и метал.
Користење: Спрејот секогаш користете го на отворени и добро проветрени места! Пред употреба спрејот треба убаво да се протресе, Површината на која ќе се користи треба да е чиста и сува, за таа цел со четка или крпа отстранете ја нечистотијата (прашина, кал), потоа прскајте рамномерно од растојание од 20см. Почекајте да исуши 15 минути, пред изложување на вода. Постапката по потреба може да се повтори, кога изложеноста на вода е поголема.

Brand

WOLY

Woly Protector Waterproof 3x3 - спреј за заштита од вода 300мл

290.00 ден

Нема на залиха