За нас    Контакт    |     тел.: 02 246 41 41

Право на враќање и замена на производ (Рекламација)

Производот може да се врати и замени во рок од 2 дена од денот на приемот на пратката со приложување на испратницата за прием на пратката. По истекот на 2 дена од прием на пратката рекламација и замена на производот неможе да се направи.

Рекламација и замена на производот е можна само под услов производот да го заржи истиот трговски облик кој што бил во моментот на испорака и земање на производот односно производот мора да бидe неупотребуван, неоштетен и спакуван во неговото оригинално пакување со оригиналната етикета и декларација. Пакуваните производи се враќаат преку брза пошта на адресата што ја добивате од нашите продавачи, на свој трошок.
Кога рекламацијата е прифатена од страна на ДТУ ДЕКОРАТИВА КЛАСИК ДООЕЛ СКОПЈЕ, производот може само да биде заменет за ист таков или друг производ кои се нуди на E- продавницата на dekorativaklasik.mk.

Враќање на предходно уплатените средства (рефундација на пари) НЕ СЕ ПРАВИ.
Доколку имате прашања околу производите контактирајте нѐ на 02/ 2 246 4141, моб. 075 228 115 или испратете е-mail на [email protected], ние максимално ќе се потрудиме да Ви одговориме.