Моливи за веѓи

Filters
Done
 • 325.00 ден

  Идеален молив за дефинирање и добивање на посакуваната форма на веѓите и постигнување природен изглед.
  На капачето од моливот има мала четка со меки влакна за чешлање и обликување на веѓите.
  Моливот овозможува да се нанесе боја на деловите од веѓите кои се со помалку влакненца.
  Моливот е дрвен и се остри со острилка.

 • 325.00 ден

  Моливче богато со боја и ултра-тенoк врв прецизно ги оцртува веѓите и видливо ги згуснува. Меката и нежна текстура овозможува лесно да се нанесува. Автоматско моливче за кое не е потребно острење.
  Дерматолошки тестирано. Погоден за чувствителни очи и кожа, како и за луѓе склони кон алергии.

 • 215.00 ден

  Практичната форма на стикот овозможува лесна и прецизна примена и нанесување. Совршено ги обликува веѓите, ги истакнува и им дава природен изглед. Водоотпорна фотмула, има долготраен ефект во текот на целиот ден. Дерматолошки и офталмолошки тестиран производ. Погоден за луѓе со чувствителни очи, за носење контактни леќи и очила.

 • -51% Off
  245.00 ден

  Пудра за веѓи за целосни и дефинирани веѓи. Мекиот апликатор и интензивната боја овозможуваат пријатна и лесна апликација.
  За сензуални “зачадени” очи, пудрата за веѓи може едноставно да се претвори и користи и како ајлaјнер (туш) за очи.
  Водоотпорен, отпорен на замаглување, издржлив.