За нас    Контакт    |     тел.: 02 246 41 41

Категорија: Новости

Нова линија на Bell HYPOAllergenic ALOE

Растението Алое вера се состои од 99% вода, а во исто време содржи и околу 300 хемиски соединенија, кои имаат корисен ефект врз нашето здравје и убавина. Затоа…

DR. SCHELLER со три награди!

Со задоволство ja споделуваме информацијата дека германскиот брендот DR.SCHELLER е награден три пати! Со „Germany’s best brand“ (Најдобриот бренд во Германија), „HealthyLiving Award“ (Наградата за здрав живот) и…

НЕТОКСИЧНА УБАВИНА !

BIO:VÉGANE има нова страст: БИО КОНОП! Маслото од коноп се вади (екстрахира) од семето на растението и има многудетно и смирувачко дејство. Серијата БИО КОНОП ги штити сите…

SALAMANDER PROFESSIONAL SHOES CARE & MORE

ЕДНОСТАВНО ПОВЕЌЕ НЕГА! Чевлите се израз на вашата личност! Сите знаеме дека чевлите се потребни да се добие добар првиот впечаток. SALAMANDER PROFESSIONAL е експерт за нега на…