ДЕКОРАТИВА КЛАСИК

СИНОНИМ ЗА КВАЛИТЕТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР

Основана 2004

НАШАТА ПРИКАЗНА

Декоратива Класик ДООЕЛ Скопје е приватна фирма формирана во 2004 година која се занимава со увоз и дистрибуција на високо квалитетни брендирани производи на Македонскиот пазар.

Декоратива Класик ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на светски познатите и високо квалитетни брендови за козметика:

  • Manhattan cosmetics – Германија
  • Bell cosmetics – Полска
  • Bell HYPOAllergenic – Полска
  • Salamander professional – Германија
  • Woly – Германија
  • Dr.Scheller – Германија
  • Bio:Vegane – Германија
  • Tom Tailor – Германија
  • Esprit – Германија
  • Alpi Fresh – Германија