Нега на коса и скалп

Filters
Done
 • 499.00 ден

  Високо ефикасна, нежна формула со уникатна комбинација на масло од чајно дрво и пироктон оламин со докажан смирувачки ефект на иритиран скалп на косата.
  Навлажнува и ефикасно делува на сув, иритиран скалп и го ублажува чешањето.
  Начин на употреба: Се нанесува секојдневно врз скалпот. Не се исплакнува.
  Забелешка: природното масло од чајно дрво може да го замати производот – тоа не влијае на квалитетот.
  Производител: Mann & Schröder GmbH, Германија

 • 420.00 ден

  Високо ефикасната формула со уникатна комбинација на масло од чајно дрво и пироктон оламин која го ублажува чешањето, значително го намалува првутот и спречува појава на нов.
  Смирува и ефикасно се бори против сув, иритиран скалп. За мека коса и здрав скалп. Дерматолошки тестиран производ.
  Забелешка: потребна е долготрајна употреба за да може шампонот целосно да делува и да ја врати природната рамнотежа на скалпот.
  Производител: Mann & Schröder GmbH, Германија