Нега на заби и уста

Filters
Done
 • -20% Off
  Original price was: 320.00 ден.Current price is: 256.00 ден.

  Високо ефикасна формула со уникатна комбинација на масло од чајно дрво и флуор, која има 6-кратно дејство и може да помогне да се намали крварењето на непцата и воспалението: 1. Спречува кариес. 2. Го намалува бактерискиот плак. 3. Штити од шеќерна киселина. 4. Ги штити непцата. 5. Ја зајакнува глеѓта. 6. Го освежува здивот. Тестирано од стоматолошки експерти. Без алкохол.
  Начин на употреба: Откако ќе ги измиете забите, направете гаргара со 10 мл (едно капаче) од течноста во времетраење од 30 секунди. НЕ ГОЛТАЈТЕ! Не плакнете. Добро протресете пред употреба.
  Забелешка: Погоден само за возрасни и деца над 12 години. Вкупна содржина на флуор: 445 ppm. Користењето на течноста не го заменува миењето на забите. Природното масло од чајно дрво може да го замати производот – тоа не влијае на квалитетот.
  Производител: Mann & Schröder GmbH, Германија

 • 288.00 ден

  Високо ефикасна формула со уникатна комбинација на масло од чајно дрво и флуор, и свежа билна арома која има 6-кратно дејство и може да помогне во намалувањето на крварењето на непцата и воспалението: 1. Спречува кариес. 2. Го намалува бактерискиот плак. 3. Заштитува од шеќерна киселина. 4. Ги штити непцата. 5. Ја зајакнува глеѓта. 6. Го освежува здивот.
  За здрави заби и непца и чувство на свежина во устата. Тестирано од стоматолошки експерти.
  Начин на употреба: 2-3 дневно. Не голтајте.
  Забелешка: За возрасни и деца над 6 години: користете паста во количина со големина на грашок. Децата треба да се надгледуваат да не голтаат премногу од пастата. Консултирајте се со вашиот лекар или стоматолог за дополнителен внес на флуор. Вкупна содржина на натриум флуорид (1450 ppm флуорид)
  Производител: Mann & Schröder GmbH, Германија

 • 288.00 ден

  Карактеристики: Високо ефикасна формула со уникатна комбинација на масло од чајно дрво и флуор, и свежа билна арома која има 6-кратно дејство и може да помогне во намалувањето на крварењето на непцата и воспалението: 1. Спречува кариес. 2. Го намалува бактерискиот плак. 3. Заштитува од шеќерна киселина. 4. Ги штити непцата. 5. Ја зајакнува глеѓта. 6. Го освежува здивот. За здрави заби и непца и чувство на свежина во устата. Тестирано од стоматолошки експерти.
  Начин на употреба: Користете 2-3 дневно. Не голтајте.
  Забелешка: За возрасни и деца над 6 години: користете паста во количина со големина на грашок. Децата треба да се надгледуваат да не голтаат премногу од пастата. Консултирајте се со вашиот лекар или стоматолог за дополнителен внес на флуор. Вкупна содржина на натриум флуорид (1450 ppm флуорид)
  Производител: Mann & Schröder GmbH, Германија