Alpi Fresh вазелин маст, без парфеми, бои и конзерванси – 125мл

99.00 ден

-12% Попуст

Вазелин Alpi Fresh ја штити кожата од штетните надворешни влијанија и помага да се задржи нејзината природна влага.
Дерматолошки тестиран производ. Не содржи парфеми, бои и конзерванси. За надворешна употреба.

Description

Brand

ALPI FRESH

Alpi Fresh вазелин маст, без парфеми, бои и конзерванси - 125мл

99.00 ден