Bell hypoallergenic молив за веѓи со четка

296.00 ден

Идеален молив за дефинирање и добивање на посакуваната форма на веѓите и постигнување природен изглед.
На капачето од моливот има мала четка со меки влакна за чешлање и обликување на веѓите.
Моливот овозможува да се нанесе боја на деловите од веѓите кои се со помалку влакненца.
Моливот е дрвен и се остри со острилка.

SKU: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Description

Идеален молив за дефинирање и добивање на посакуваната форма на веѓите и постигнување природен изглед.
На капачето од моливот има мала четка со меки влакна за чешлање и обликување на веѓите.
Моливот овозможува да се нанесе боја на деловите од веѓите кои се со помалку влакненца.
Моливот е дрвен и се остри со острилка.

Дополнителни Информации

Нијанса

01-blonde, 02-dark blonde, 03-brunette

Brand

Bell HYPOAllergenic

Bell hypoallergenic молив за веѓи со четка

Select Options