Bell маскара Glam & Sexy Volume Black

258.00 ден

Glam&Sexy Volume Black маскара за интензивен екстремен волумен. Оваа екстремно волуменска маскара ви дава ноќен изглед веќе на првата апликација. Издржливата високо пигментирана формула дава ефект на забележително истакнати, издолжени и волумирани трепки. Посебно силиконски апликатор спречува да се соберат трепките заедно, додека хранливите материи како што се маслиновото масло, восокот од пчелин или пантенолот се грижат за нивната добра состојба.

SKU: 5907446667611 Категорија Ознака:

Description

Оваа екстремно волуменска маскара ви дава ноќен изглед веќе на првата апликација. Издржливата високо-пигментирана формула дава ефект на забележително истакнати, издолжени и волумирани трепки. Посебниот силиконски апликатор спречува да се соберат трепките заедно, додека хранливите материи како што се маслиновото масло, восокот од пчелин или пантенолот се грижат за нивната добра состојба.

Brand

BELL Cosmetics

Bell маскара Glam & Sexy Volume Black

258.00 ден