Bell HYPOAlergenic интензивен хидратантен двофазен серум со хијалуронска киселина

514.00 ден

Хипоалергичен интензивно навлажнувачки серум со хијалуронска киселина

Иновативниот двофазен серум интензивно навлажнува благодарение на содржината на хијалуронска киселина и масло од семки од кајсија.
Го враќа сјајот, еластичност и чувство на удобност на кожата.
Благодарение на лесната формула, лесно и брзо се апсорбира без да се оптоварува кожата.
Дури 99% од состојките од природно потекло. Веган. Композицијата е развиена во согласност со трендот „Чиста убавина“.
Погодно за луѓе со чувствителна кожа склона на иритации. Тестирано под надзор на дерматолог.

SKU: 5902082551133 Категории , , Ознака:

Description

Хипоалергичен интензивно навлажнувачки серум со хијалуронска киселина

Иновативниот двофазен серум интензивно навлажнува благодарение на содржината на хијалуронска киселина и масло од семки од кајсија. Го враќа сјајот, еластичност и чувство на удобност на кожата. Благодарение на светлосната формула, таа лесно и брзо се апсорбира без да се оптоварува кожата.
Дури 99% од состојките од природно потекло. Веган. Композицијата е развиена во согласност со трендот „Чиста убавина“.
Погодно за луѓе со чувствителна кожа склона на иритации. Тестирано под надзор на дерматолог.

Brand

Bell HYPOAllergenic

Bell HYPOAlergenic интензивен хидратантен двофазен серум со хијалуронска киселина

514.00 ден