Bell Ultra бронзена пудра

293.00 ден

Бронзена пудра со нежна сатенска формула. Обезбедува универзалната бронзена нијанса и оптималната покриеност, идеална како за лица со светол тен, така и за исончано лице.
Не се напластува на кожата и обезбедува нежен сончев изглед на вашето лице. Совршено се прилагодува на кожата, на течна пудра и другите производи за шминка на лицето.

SKU: 5902082531531 Категории , , Ознака:

Description

Бронзена пудра со нежна сатенска формула. Обезбедува универзалната бронзена нијанса и оптималната покриеност, идеална како за лица со светол тен, така и за исончано лице.
Не се напластува на кожата и обезбедува нежен сончев изглед на вашето лице. Совршено се прилагодува на кожата, на течна пудра и другите производи за шминка на лицето.

Brand

BELL Cosmetics

Bell Ultra бронзена пудра

293.00 ден