Bell HYPOAllergenic AMAZING маскара

328.00 ден

Маскарата Amazing обезбедува длабока црна боја. Ги издолжува, задебелува и крева трепките, давајќи им драматична уметничка неодолива визија.

Специјалната четка ги чешла трепките и спречува да се лепат. Овозможува рамномерно нанесување, без грутки.

Има долготраен ефект, не се размачкува и ни се распаѓа.  Содржи пчелин восок, кој ги храни трепките.

Погоден за луѓе со чувствителни очи и кои носат контактни леќи. Дерматолошки и офталмолошки тестиран производ.

SKU: 5902082527671 Категории , , Ознака:

Description

Формулата обезбедува длабока црна боја. Ги издолжува, задебелува и крева трепките, давајќи им драматична уметничка неодолива визија. Специјалната четка ги чешла трепките и спречува да се лепат. Овозможува рамномерно нанесување без грутки. Има долготраен ефект, не се размачкува и не се распаѓа. Содржи пчелин восок, кој ги храни трепките.
Погоден за луѓе со чувствителни очи и кои носат контактни леќи. Дерматолошки и офталмолошки тестиран производ.

Brand

Bell HYPOAllergenic

Bell HYPOAllergenic AMAZING маскара

328.00 ден