Bell HypoAllergenic лак за нокти Long Lasting Nail Enamel

202.00 ден

Лакот обезбедува долготрајно покривање и интензивна боја. Има хипоалергична формула и овозможува ноктите да “дишат”. Благодарение на висококвалитетните полимери во составот, лакот е отпорен на гребнатини и пукање. Неговата специјална четка се прилагодува на обликот на секоја нокти и овозможува лесна и прецизна примена без да остава ленти.

SKU: Не е достапно Категорија Ознака:

Description

Лакот, создаден од специјалистите на „Бел“, обезбедува долготрајно покривање и интензивна боја. Тој е дел од серијата „HypoAllergenic“ и има хипоалергична формула. Овозможува лесно преминување на молекули на кислород и на тој начин ноктите можат да “дишат”. Благодарение на висококвалитетните полимери во составот, лакот е отпорен на гребнатини и пукање. Неговата специјална четка се прилагодува на обликот на секоја нокти и овозможува лесна и прецизна примена без да остават ленти.

Дополнителни информации

Нијанса

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 19, 20

Brand

Bell HYPOAllergenic

Bell HypoAllergenic лак за нокти Long Lasting Nail Enamel

Select Options