Bell HYPOAllergenic хидратантна база Moisturating Primer

572.00 ден

HYPOAllergenic навлажнувачка хидратантна прајмер (база). Иновативна формула на навлажнувачка база, збогатена со растителни шекери, дериват на хијалуронска киселина и екстракт од листави на алое. Ефикасно ја продолжува издржливоста на шминка. Се користи самостално како таков производ или како база пред нанесување на пудра.

SKU: 5902082524793 Категорија Ознака:

Description

Иновативна формула на навлажнувачка база. Комплексот на растителни шеќери ја подобрува хидратацијата на кожата, ја зајакнува кожата бариера и го намалува загубата на вода. Ефектот е дополнително зајакнат со дериват на хијалуронска киселина и екстракт од листови на алое. Ефикасно ја продолжува издржливоста на шминката и ги ублажува иритациите на кожата. Се користи самостално како таков производ или како база пред нанесување на пудра. Тестиран под надзор на дерматолог.

Bell HYPOAllergenic хидратантна база Moisturating Primer

572.00 ден