Bell HYPOAllergenic прецизен автоматски молив за веѓи

325.00 ден

Моливче богато со боја и ултра-тенoк врв прецизно ги оцртува веѓите и видливо ги згуснува. Меката и нежна текстура овозможува лесно да се нанесува. Автоматско моливче за кое не е потребно острење.
Дерматолошки тестирано. Погоден за чувствителни очи и кожа, како и за луѓе склони кон алергии.

SKU: Не е достапно Категории , , Ознака:

Description

Моливче богато со боја и ултра-тенoк врв прецизно ги оцртува веѓите и видливо ги згуснува. Меката и нежна текстура овозможува лесно да се нанесува. Автоматско моливче за кое не е потребно острење.
Дерматолошки тестирано. Погоден за чувствителни очи и кожа, како и за луѓе склони кон алергии.

Дополнителни информации

Нијанса

01, 02, 03

Brand

Bell HYPOAllergenic

Bell HYPOAllergenic прецизен автоматски молив за веѓи

Select Options