Bell HYPOAllergenic Lash Booster туш молив за зајакнување на трепките

414.00 ден

Комбинација на ајлајнер со нежен серум за зајакнување на трепките. Неговата интензивна пигментација има изразито црн ефект со само едно нанесување.
Долготрајна, водоотпорна формула спречува размачкување во текот на денот. Специјалниот апликатор помага да се создадат различни дебелини на линии – прецизна подебела или потенка линија.
Кога се применува секој ден, го поддржува растот на трепките, и ја зголемува нивната должина и волумен. Погоден за луѓе со чувствителни очи и оние кои носат контактни леќи.
Тестирано под надзор на дерматолог и офталмолог.

SKU: 5902082528562 Категории , , Ознака:

Description

Комбинација на ајлајнер со нежен серум за зајакнување на трепките. Неговата интензивна пигментација има изразито црн ефект со само едно нанесување.
Долготрајна, водоотпорна формула спречува размачкување во текот на денот. Специјалниот апликатор помага да се создадат различни дебелини на линии – прецизна подебела или поживава линија.
Кога се применува секој ден, го поддржува растот на трепките, и ја зголемува нивната должина и волумен. Погоден за луѓе со чувствителни очи и оние кои носат контактни леќи.
Тестирано под надзор на дерматолог и офталмолог.

Brand

Bell HYPOAllergenic

Bell HYPOAllergenic Lash Booster туш молив за зајакнување на трепките

414.00 ден