Bell Hypoallergenic Precise течен туш за очи

290.00 ден

-13% Попуст

Долготраен течен туш за очи со заситени боја. Со специјален удобен флексибилен апликатор за прецизно нанесување без замачкување. Формулата е заситени со пигменти кои обезбедува исполнета линија со една апликација.

Категории: , , Ознака:

Description

Brand

Bell HYPOAllergenic

Bell Hypoallergenic Precise течен туш за очи

290.00 ден