Bell HYPOAllergenic пудра-стик за обликување на веѓи – водоотпорен

195.00 ден

Практичната форма на стикот овозможува лесна и прецизна примена и нанесување. Совршено ги обликува веѓите, ги истакнува и им дава природен изглед. Водоотпорна фотмула, има долготраен ефект во текот на целиот ден. Дерматолошки и офталмолошки тестиран производ. Погоден за луѓе со чувствителни очи, за носење контактни леќи и очила.

Исчисти
SKU: N/A Категории: , , Ознака:

Description

Практичната форма на стикот овозможува лесна и прецизна примена и нанесување. Совршено ги обликува веѓите, ги истакнува и им дава природен изглед. Водоотпорна фотмула, има долготраен ефект во текот на целиот ден. Дерматолошки и офталмолошки тестиран производ. Погоден за луѓе со чувствителни очи, за носење контактни леќи и очила.

Brand

Bell HYPOAllergenic

Дополнителни Информации

Нијанса

01, 02

Bell HYPOAllergenic пудра-стик за обликување на веѓи - водоотпорен

Select Options
Исчисти