Manhattan четка-апликатор за туш гел

210.00 ден

Специјална четка-апликатор за прецизно нанесување на гел тушот на Manhattan.

Категории , Ознака:

Description

Специјална четка-апликатор за прецизно нанесување на гел тушот на Manhattan.

Brand

MANHATTAN COSMETICS

Manhattan четка-апликатор за туш гел

210.00 ден