Bell маскара Focus On за издолжување на трепките

258.00 ден

Маскара Focus On! Продолжени трепки од Bell.
Оваа маскара има кремаста формула и длабока црна боја, идеална за издолжување и згуснување на трепките.
Со маскарата Focus On ќе добиете подлабок и поинтензивен изглед.
Силиконска четка овозможува убаво да ги раздвоите трепките, истовремено со нанесување на неколку
слоеви од маскарата да го добиете нивниот финалниот изглед.

SKU: 5902082550853 Категории , , Ознака:

Description

Маскара Focus On! Продолжени трепки од Bell.
Оваа маскара има кремаста формула и длабока црна боја, идеална за издолжување и згуснување на трепките.
Со маскарата Focus On ќе добиете подлабок и поинтензивен изглед.
Силиконска четка овозможува убаво да ги раздвоите трепките, истовремено со нанесување на неколку
слоеви од маскарата да го добиете нивниот финалниот изглед.

Bell маскара Focus On за издолжување на трепките

258.00 ден