BIO:VEGANЕ балсам за усни со органско масло од коноп

195.00 ден

Балсам за усни кој во својот состав вклучува органско масло од коноп и кој делува смирувачи на кожата под стрес, ги омекнува и негува усните.
Нежните природни состојки ги одржуваат усните влажни, додека шеа путерот природно ги штити усните од сушење.

Description

Балсам за усни кој во својот состав вклучува органско масло од коноп и кој делува смирувачи на кожата под стрес, ги омекнува и негува усните.
Нежните природни состојки ги одржуваат усните влажни, додека шеа путерот природно ги штити усните од сушење.

Brand

BIO:VEGANE

BIO:VEGANЕ балсам за усни со органско масло од коноп

195.00 ден