MAGIC CLEANER средство за чистење на бели и светли ѓонови на патики и чевли – 100мл

590.00 ден

Иновативен производ, наменет за темелно чистење на белиот и светол ѓон на сите видови на патики и чевли.
Самиот ѓон на патиката или чевелот е највидливиот дел на патиката кој дава слика за целекупниот надворешен изглед на патиката.
Magic Cleaner се користи за сите видови на патики и чевли кои имаат мек бел или светол ѓон.
Magic Cleaner е иновативен производ дизајниран за темелно чистење на бели и светли ѓонови на патики и чевли.
Производот доага заедно со сунѓер со кој се чисти ѓонот на патиката. Погледнете го видеото за овој маѓичен производ.

Description

MAGIC CLEANER е патентирана технологија и патентиран производ на Германскиот бренд Bama.
100% Произведено во Германија. Идеи за производи:
Самиот ѓон на патиката или чевелот е највидливиот дел на патиката кој дава слика за целекупниот надворешен изглед на патиката.
Magic Cleaner се користи за сите видови на патики и чевли кои имаат мек бел или светол ѓон.
Magic Cleaner е иновативен производ дизајниран за чистење на бели и светли ѓонови на патики и чевли.

Brand

SALAMANDER

MAGIC CLEANER средство за чистење на бели и светли ѓонови на патики и чевли - 100мл

590.00 ден