Salamander дрвена четка со вештачки влакно за мазна кожа

241.00 ден

Дрвена четка со вештачки влакно за чистење мазна кожа. Ефикасно ги отстраниува нечистотите од чевлите и др. изработки од мазна кожа.

Description

Дрвена четка со вештачки влакно за чистење мазна кожа. Ефикасно ги отстраниува нечистотите од чевлите и др. изработки од мазна кожа.

Brand

SALAMANDER

Salamander дрвена четка со вештачки влакно за мазна кожа

241.00 ден