Salamander четка за чистење и разресување на велур кожа (голема)

354.00 ден

Четка за велур кожа со двојна функција, чисти и разресување. Ефикасно ги чисти сите нечистотии од велур кожата.
Ефиксно ја разресува велур кожата, постапка која се препорачува да се направи пред нанесување на боја за велур.

Description

Четка за велур кожа со двојна функција, чисти и разресување. Ефикасно ги чисти сите нечистотии од велур кожата.
Ефиксно ја разресува велур кожата, постапка која се препорачува да се направи пред нанесување на боја за велур.

Brand

SALAMANDER

Salamander четка за чистење и разресување на велур кожа (голема)

354.00 ден