Salamander ANTI SLIP мала велур подметка за пета против лизгање

121.00 ден

Подметка за пета која ја предпазува петата од лизгање. Направена е од вистински велур. Самолепливи, така се фиксира во чевелот во делот на петата.

Description

Подметка за пета која ја предпазува петата од лизгање. Направена е од вистински велур кожа. Самолепливи, така се фиксира во чевелот во делот на петата.

Brand

SALAMANDER

Salamander ANTI SLIP мала велур подметка за пета против лизгање

121.00 ден