Salamander Leather Balsam производ за одржување на производи од мазна кожа – 150мл

406.00 ден

Висококвалитетен производ балсам со алое вера за чистење и одржување на сите видови мазна кожа. Ефикасно чисти, подхранува и ги одржува сите изработки од мазна кожа: чевли, облека, мебел, чанти, автомобилски седишта и многу повеќе. Балсамот се нанесува со чиста и мека крпа на кожниот производ, се остава да се исуши и полира.

Description

Висококвалитетен производ балсам со алое вера за чистење и одржување на сите видови мазна кожа. Ефикасно чисти, подхранува и ги одржува сите изработки од мазна кожа: чевли, облека, мебел, чанти,
автомобилски седишта и многу повеќе. Балсамот се нанесува со чиста и мека крпа на кожниот производ, се остава да се исуши и полира.

Brand

SALAMANDER

Salamander Leather Balsam производ за одржување на производи од мазна кожа - 150мл

406.00 ден