Salamander Lady Comfort кожна анатомска полу-влошка за женски чевли

590.00 ден

-9% Попуст

Salamander Lady Comfort – Удобност и благосостојба.
Функција: Полувлошка за отворени и затворени модели на женски чевли на високи потпетици. Горниот слој – растителна штавена кожа, долниот слој – латекс. Овозможува одржување на попречниот свод на стапалото, го намалува оптоваруварето на зглобовите. Висококвалитетниот латекс ја задржува својата стабилна форма и останува еластичен дури и по подолго користење. Долната страна е самолеплива и така се фиксира во чевевот. Големини 36 до 42 број.

Исчисти

Description

Salamander Lady Comfort – Удобност и благосостојба.
Функција: Полувлошка за отворени и затворени модели на женски чевли на високи потпетици. Горниот слој – растителна штавена кожа, долниот слој – латекс. Овозможува одржување на попречниот свод на стапалото, го намалува оптоваруварето на зглобовите. Висококвалитетниот латекс ја задржува својата стабилна форма и останува еластичен дури и по подолго користење. Долната страна е самолеплива и така се фиксира во чевевот. Големини 36 до 42 број.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Broj

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Salamander Lady Comfort кожна анатомска полу-влошка за женски чевли

Select Options
Исчисти