Salamander Astro Therm – зимска влошка за студени зимски денови со 100% волна

268.00 ден

Повеќеслојна зимска влошка која има тројно дејство. Горниот слој (1) е 100% волна и ги загрева стапалата и создава чувство на удобност. Средниот слој (2) е мека пена која го намалува товарот. Третиот долниот слој (3) е алуминиумската фолија која штити од студ и влага, и не дозволува да лизга и изместува влошката во чевелот.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Повеќеслојна зимска влошка која има тројно дејство. Горниот слој (1) е 100% волна и ги загрева стапалата и создава чувство на удобност. Средниот слој (2) е мека пена која го намалува товарот. Третиот долниот слој (3) е алуминиумската фолија која штити од студ и влага, и не дозволува да лизга и изместува влошката во чевелот.

Дополнителни информации

Број

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Brand

SALAMANDER

Salamander Astro Therm - зимска влошка за студени зимски денови со 100% волна

Select Options