Salamander формо-држачи за машки чевли – пластични

389.00 ден

Формо-држачи за машки чевли – пластични (тесни на врвот). Функција: задржување на правилната форма на машки чевли, кои се потесни на врвот.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Формо-држачи за машки чевли – пластични (тесни на врвот). Функција: задржување на правилната форма на машки чевли, кои се потесни на врвот.

Дополнителни информации

Големина

35/38 (женски), 39/42 (женски), 41/43, 44/46

Brand

SALAMANDER

Salamander формо-држачи за машки чевли - пластични

Select Options