Salamander Combi Care средство спреј за одржување на сите комбинации на материјали и бои – 300мл

364.00 ден

Нова формула за ефикасна заштита од влага и нечистотија!
Combi Care спрејот на Salamander е специјално средство-спреј за одржување на чевли, и др. изработки од сите комбинации на бои и материјали: мазна, лакирана, велур, нубук (груб велур) кожа, како и за текстил и синтетички материјали. Ја заштитува, одржува, храни и зачувува бојата на производот. Средството е безбојно.
Начин на употреба: Се прска од растојание од 15-20 см на чиста и сува површина. Лакирана кожа и кожа од типот “браш” (вид на мека мазна кожа) веднаш се полираат. Обичната мазната кожа се остава да се исуши и потоа се полира. Велур кожата најдобро е прво да се разреси со четка за велур и нубук на Salamander.

Description

Нова формула за ефикасна заштита од влага и нечистотија!
Combi Care спрејот на Salamander е специјално средство-спреј за одржување на чевли, и др. изработки од сите можни комбинации на бои и материјали: мазна, лакирана, велур, нубук (груб велур) кожа, како и за текстил и синтетички материјали. Ја заштитува, одржува, храни и зачувува бојата на производот. Средството е безбојно.
Начин на употреба: Се прска од растојание од 15-20 см на чиста и сува површина. Лакирана кожа и кожа од типот “браш” (вид на мека мазна кожа) веднаш се полираат. Обичната мазната кожа се остава да се исуши и потоа се полира. Велур кожата најдобро е прво да се разреси со четка за велур и нубук на Salamander.

Brand

SALAMANDER

Salamander Combi Care средство спреј за одржување на сите комбинации на материјали и бои - 300мл

364.00 ден