Salamander Nubuck Velours Cleaner тврда гума за чистење на велур кожа и нубук

250.00 ден

Out of Stock

Тврда гума која ги отстранува-брише тешко отстранливите дамките од чевли и др. изработки од велур кожа.
Дамката прво се брише со гумата за бришење, а потоа местото се третира со четка за велур на Саламандер.

Нема на залиха

SKU: 4010864041879 Категории , Ознака:

Description

Тврда гума која ги отстранува-брише тешко отстранливите дамките од чевли и др. изработки од велур кожа и нубук (тврд велур).
Дамката прво се брише со гумата за бришење, а потоа местото се третира со четка за велур на Саламандер.

Brand

SALAMANDER

Salamander Nubuck Velours Cleaner тврда гума за чистење на велур кожа и нубук

250.00 ден

Нема на залиха