Salamander Wetter Schutz крем боја за чевли – туба 75мл

192.00 ден

Функција: Висококвалитетна крем боја за чевли и производи од мазна кожа. Погоден за сите видови мазна кожа. Ја обновува бојата, ја храни, заштитува, ја одржува кожата мека и еластична, дава сјај, има водоотпорни својства. Примена: Кремот се нанесува рамномерно, се остава да се исуши и полира. Сунѓерот за нанесување може да се исчисти или замени.

Исчисти

Description

Функција: Висококвалитетна крем боја за чевли и производи од мазна кожа. Погоден за сите видови мазна кожа. Ја обновува бојата, ја храни, заштитува, ја одржува кожата мека и еластична, дава сјај, има водоотпорни својства. Примена: Кремот се нанесува рамномерно, се остава да се исуши и полира. Сунѓерот за нанесување може да се исчисти или замени.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Boja

black, neutral, white, dark red, dark blue, dark brown, light braun, mid braun

Salamander Wetter Schutz крем боја за чевли - туба 75мл

Select Options
Исчисти