Salamander Crazy Cats – меки влошки за чевли со високи потпетици

350.00 ден

Мека влошка како мачкинa шепa, за елегантно, грациозно и целосно безболно одење на високи потпетици.
Функција: Наменето специјално за високи потпетици. Пријатната мека површина на влошката е изработена од специјална пена, што спречува ногата да се лизне во чевелот и го омекнува секој чекор. Го штити стапалото од жуљење, го намалува оптоварувањето на целото стапало, од прстите до петата. Порозната површина на влошката совршено ја апсорбира влагата, а антибактериските својства спречуваат појава на непријатни мириси.
За елегантно одење како мачка :). Универзална големина.

Description

Мека влошка како мачкинa шепa, за елегантно, грациозно и целосно безболно одење на високи потпетици.
Функција: Наменето специјално за високи потпетици. Пријатната мека површина на влошката е изработена од специјална пена, што спречува ногата да се лизне во чевелот и го омекнува секој чекор. Го штити стапалото од жуљење, го намалува оптоварувањето на целото стапало, од прстите до петата. Порозната површина на влошката совршено ја апсорбира влагата, а антибактериските својства спречуваат појава на непријатни мириси.
За елегантно одење како мачка :). Универзална големина.

Brand

SALAMANDER

Salamander Crazy Cats - меки влошки за чевли со високи потпетици

350.00 ден