Salamander формо-држачи за машки чевли – дрвени

834.00 ден

Формо-држачи за машки чевли изработени од квалитетно дабово дрво.
Функција: задржување на правилната формата на чевлите, дрвото ја впива влагата во чевлите.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Формо-држачи за машки чевли изработени од квалитетно дабово дрво.
Функција: задржување на правилната формата на чевлите, дрвото ја впива влагата во чевлите.

Дополнителни информации

Големина

38/39, 40/41, 42/43, 44/45, 46/47

Brand

SALAMANDER

Salamander формо-држачи за машки чевли - дрвени

Select Options