Salamander Perfect – мека полувлошка

117.00 ден

Salamander Perfect – мека полувлошка изработена од пријатна за кожата вискоза поставена врз висококвалитетна чиста латекс пена. Обезбедува поддршка на предниот дел на стапалото и го заштитува од набивање. Перфект полувлошките се особено погодни за чевли со високи потпетици, како и за попoлнување на меѓу број. Големини 33/34, 35/36, 37/38, 39/40, 41/42.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Salamander Perfect е мека полу-влошка изработена од пријатна за кожата вискоза поставена врз висококвалитетна чиста латекс пена. Обезбедува поддршка на предниот дел на стапалото така што го штити од лизгање и набивање. Перфект полу-влошките се особено погодни за чевли со високи потпетици, и за попoлнување на меѓу број. Големини 33/34, 35/36, 37/38, 39/40, 41/42.

Дополнителни информации

Број

33/34, 35/36, 37/38, 39/40, 41/42

Brand

SALAMANDER

Salamander Perfect - мека полувлошка

Select Options