Salamander Feeling кожна влошка за сите сезони

290.00 ден

-19% Попуст

Кожна двослојна влошка. Горниот слој е растително штавена природна кожа (1), а долниот слој е природна плута (2). Филинг влошката е хигиенската влошка која ја апсорбира влагата и одржува пријатна температура на стапалата. Влошката ја задржува еластичноста и обликот, не окрутува и не пука дури и после подолго користење. Се става во чевлите со кожна страна нагоре.

Исчисти

Description

Кожна двослојна влошка. Горниот слој е растително штавена природна кожа (1), а долниот слој е природна плута (2). Филинг влошката е хигиенската влошка која ја апсорбира влагата и одржува пријатна температура на стапалата. Влошката ја задржува еластичноста и обликот, не окрутува и не пука дури и после подолго користење. Се става во чевлите со кожна страна нагоре.

Brand

SALAMANDER

Дополнителни Информации

Broj

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Salamander Feeling кожна влошка за сите сезони

Select Options
Исчисти