Salamander Fun & Fresh – влошка за цела година

260.00 ден

Трослојна влошка за сите сезони. Горниот слој (1) е 100% памучен материјал, отпорен на триење. Средниот слој (2) е пеноматеријал (пропустлив) која содржи чист активен јаглен, кој спречува формирање на мириси во чевелот. Долниот слој (3) е латекс пена. Влошката има пријатна и свежа арома, совршено ја апсорбира влагата и ги одржува нозете суви. Хигиенска влошка – идеална за употреба и во лето на боса нога. Перфорираниот жлеб на долниот слој од латекс пена обезбедува добра циркулација на воздухот во чевелот. Може да се пере рачно на температура до 30°С. Fun & Fresh влошката се става во чевелот со текстилната страна нагоре.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Трослојна влошка за сите сезони. Горниот слој (1) е 100% памучен материјал, отпорен на триење. Средниот слој (2) е пеноматеријал (пропустлив) која содржи чист активен јаглен, кој спречува формирање на мириси во чевелот. Долниот слој (3) е латекс пена. Влошката има пријатна и свежа арома, совршено ја апсорбира влагата и ги одржува нозете суви. Хигиенска влошка – идеална за употреба и во лето на боса нога. Перфорираниот жлеб на долниот слој од латекс пена обезбедува добра циркулација на воздухот во чевелот. Може да се пере рачно на температура до 30°С. Fun & Fresh влошката се става во чевелот со текстилната страна нагоре.

Дополнителни информации

Boja

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Brand

SALAMANDER

Salamander Fun & Fresh - влошка за цела година

Select Options