Salamander Comfort Plus кожна анатомска влошка

948.00 ден

Salamander Comfort Plus – удобност и самодоверба за стапалото.
Функција: кожна влошка во анатомски облик, дава стабилност и силна поддршка на целото стапало. Го намалува товарот на зглобовите и лигаментите, има корисен ефект при одење по тврди површини или кога стоите подолго време. Меките перничиња во областа на петиците и средниот дел на стапалото го намалуваат товарот и имаат профилактички ефект, истовремено намалувајќи го чувството на болка во стапалата со рамен попречен лак. Горната страна е изработена од висококвалитетна природна кожа која е растително шавена. Долниот слој е направен од латекс пена. Активниот јаглен ја апсорбира влагата и ефикасно ги спречува непријатаните мирисите. Големина 36 до 45 број.

SKU: Не е достапно Категории , Ознака:

Description

Salamander Comfort Plus – удобност и самодоверба за стапалото.
Функција: кожна влошка во анатомски облик, дава стабилност и силна поддршка на целото стапало. Го намалува товарот на зглобовите и лигаментите, има корисен ефект при одење по тврди површини или кога стоите подолго време. Меките перничиња во областа на петиците и средниот дел на стапалото го намалуваат товарот и имаат профилактички ефект, истовремено намалувајќи го чувството на болка во стапалата со рамен попречен лак. Горната страна е изработена од висококвалитетна природна кожа која е растително шавена. Долниот слој е направен од латекс пена. Активниот јаглен ја апсорбира влагата и ефикасно ги спречува непријатаните мирисите. Големина 36 до 45 број.

Дополнителни информации

Број

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Brand

SALAMANDER

Salamander Comfort Plus кожна анатомска влошка

Select Options